OPETUS

Valokuvauksen opetus

Joskus mietin, kuka on tässä saajan kengissä:
oppilaat vai minä? Niin inspiroivaa ja rakasta puuhaa opettaminen minulle on.
Oppilaiden kehitys ja innostus on opetustyön paras palkka. Pidän opettamisen yksinkertaisena ja asiat opitaan yksi kerrallaan.
Opetuksessa keskitytään kameran perusasetusten hallintaan, sommitteluun ja kuvakulmien vaikutukseen kuvassa.
Oppimaan voi tulla yksin tai ryhmässä. Opetus räätälöidään aina oppilaan tarpeiden mukaisesti. Lisätietoja yksityisopetuksesta saat lähettämällä minulle sähköpostin:

YHTEYSTIEDOT

No niin. Nyt on kuva otettu. Alivaloitin kuvan, jotta taivas pysyy sinisenä. Tässä on siis tehtävä joitakin pikku säätöjä: “kaivaa” koira esille, käsitellä värejä ja poistaa koiran talutin. Yksinkertaista kuvankäsittelyä.
Opi muokkaamaan kuviasi saavuttaaksesi haluamasi lopputuloksen. Opetan Adoben Lightroom Classic ja Photoshop kuvankäsittelyohjelmien käyttöä.
Opetusta annan niin yksityisille oppilaille kuin yrityksillekin. Opetus suunnitellaan oppilaiden tarpeiden mukaisesti. Tarvitsetko oppia tuotekuvien käsittelyyn, mainoskuvien kohentamiseen tai vaikkapa lomakuvien muokkaamiseen? Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse:

YHTEYSTIEDOT

Kerhot

Toimin opettajana Nurmijärven -ja Tuusulan opistoissa. Nurmijärvellä olen muutaman vuoden ajan vetänyt Studio Jukola nimistä valokuvauskerhoa. Studio Jukolassa jaetaan valokuvauskokemuksia, inspiroidutaan toisistamme, tutustutaan eri genrejen valokuvaajiin, tehdään yhteisiä kuvausretkiä ja keväisin osallistutaan opiston taidetapahtumaan näyttelyn muodossa. Lisää tietoja Studio Jukolasta:

https://nurmijarvenopisto.fi/kurssihaku/aine-valokuvaus-kuvankasittely-ja-somevideot/

Kurssit

Nurmijärven- ja Tuusulan opistoissa vedän valokuvauksen ja kuvankäsittelyn kursseja. Oppimaan pääsee mukavassa ja rennossa porukassa. Kurssivalinta on melko laaja. Valokuvaukseen ja kuvankäsittelyyn löytyy kursseja aina aloittelijoista tosi harrastajiin.
Lisätietoja kursseista ja hinnoista löydät:

https://nurmijarvenopisto.fi/kurssihaku/aine-valokuvaus-kuvankasittely-ja-somevideot/

https://opistopalvelut.fi/tuusula/search.php?l=fi&search=valokuvaus